wie is ghislaine

ghislaine

Mijn naam is Ghislaine of, om volledig te zijn, Marie Ghislaine Vos de Wael, geboren in Ossendrecht in 1942. Heel wat jaartjes geleden dus.

Vanaf mijn vroegste jeugd ben ik creatief met naald en draad. Dat uit zich o.a. in het maken van quilts, meditatiekussens en nog veel meer.

Gaandeweg mijn leven mocht ik vele malen ervaren dat overleden mensen en ook dieren bij me kwamen met boodschappen en om afscheid te nemen. Pas op latere leeftijd ging ik begrijpen dat dit een onderdeel was van mijn levensopdracht.

Via landschapsgenezingswerk heb ik ontdekt dat ik mens en dier goed kan helpen op energetisch vlak.

Doordat het spirituele steeds meer naar de voorgrond kwam ben ik cursussen en opleidingen gaan volgen zoals Silva Mind, Quantum Touch en Reiki en later volgde de opleiding tot Dierentolk. Hierdoor kwam mijn ontwikkeling echt in een stroomversnelling en kan ik nog meer mensen en dieren helpen.

Kijk op de pagina’s onder Dierentolk om te kijken wat ik voor jou en je dier kan betekenen.
Mocht je interesse hebben in ander energetisch werk, dan kun je daar kijken.
En als je tenslotte ook interesse hebt in mijn ‘naald en draad’-gedeelte bezoek dan de website Textielatelier.