wat zeggen de dieren

Lees hier wat enkele van de mensen hebben gezegd over het consult met hun dier:

Zo bijzonder wat onze honden allemaal aan u te vertellen hadden!
Dat onze oudste hond veel blaft en aanvallend gedrag vertoont, puur uit angst, klopte inderdaad.
Ze had het erg naar haar zin bij ons, maar miste een vriendje.
Nu we een hond erbij hebben, is ze veel rustiger geworden en ze kunnen het heel goed samen vinden.
Ze bleek ook pijn te hebben in haar onderrug en na een bezoek aan de osteopaat bleek dit inderdaad te kloppen. Tot op de wervel nauwkeurig!
Ook onze nieuwe hond heeft al heel veel baat gehad bij de gesprekken die u met hem gevoerd heeft ūüėä
Nogmaals hartelijk dank!
groetjes,
Patricia

Ik wil u hartelijk bedanken voor de lezing die u voor mij gedaan hebt. Alles wat u voorspeld heeft, is uit gekomen. Met vriendelijke groeten.
Desirée

“Ik heb mijn hondje net opgehaald van de dierenarts. Ik ben jou zeer dankbaar voor alle info over Christi en ja het klopt ze is heel bang voor mannen en ze is geschopt tegen haar achterlijf waardoor zij zo bang is. Ook heeft ze twee kiezen die al heel lang niet behandeld waren en die zijn er uit getrokken. Tevens klopt het van haar zwarte honden vriendje waar zij jou over vertelde die loopt in de straat en daar rent ze op af. Kortom ik heb veel gehad aan jouw waarneming rond mijn hondje Christi; namens ons beide hartelijk dank.”
Anita

“In verband met een dringende vraag over de hond van mijn zusje ben ik bij Ghislaine terecht gekomen. Ze kon ons gelukkig al heel snel helpen en ging de volgende dag al aan de slag met de hond. Dankzij Ghislaine is er meer duidelijkheid gekomen en konden we de juiste weg bewandelen voor het diertje. Ghislaine gaf aan dat we het moesten zoeken in het koppie. Ze bleek helemaal gelijk te hebben. Mijn zusje heeft een MRI laten maken en helaas is er uitgekomen dat haar hond een hersentumor had. Daarna is ze snel achteruit gegaan. Ook hierin heeft Ghislaine het beestje nog begeleid tot aan de laatste dag.
Ondanks dat ik in eerste instantie wat sceptisch was wist Ghislaine heel veel te vertellen over beide honden in het huishouden. Dit terwijl ze vooraf geen informatie wou over de honden of het gezin waar ze in verblijven.
Ghislaine is een duidelijke, vriendelijke en meelevende dame. Ik wil haar dan ook nogmaals hartstikke bedanken voor haar snelle hulp. Mocht ik in de toekomst nog eens gebruik moeten maken van een dierentolk zal ik zeker naar haar terug gaan.”
Soraya

“Wat een bijzondere en waardevolle ervaring voor mij en onze hond Leika. Via mijn vriendin in contact gekomen met Ghislaine en toen ik hoorde dat ze dieren kan lezen, werd ik enthousiast. We hebben sinds een jaar een 5 jaar oude hond uit Isra√ęl. We hebben haar overgenomen van Nederlandse mensen die terug zijn gekomen naar Nederland en een goed huis voor haar zochten. Dat werden Rob en ik en ze is heel lief maar ze heeft ook veel trauma en vooral angst.
Zo mooi dat ik door de reading van Ghislaine haar meer kan begrijpen en haar kan helpen. Wat heel bijzonder is, is dat Leika uit de aarde iets opgraaft en opeet; we begrepen niet wat ze deed maar in het gesprek met Ghislaine vertelde Leika dat ze een soort cement had gegeten in Isra√ęl toen ze zoveel honger had…zo zielig om te horen maar wat bijzonder dat dat naar boven kwam, heel indrukwekkend. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ze dingen heeft doorgegeven waarbij wij haar op energetisch vlak mee kunnen helpen, zoals een healing geven op een van haar flanken waar een steen haar heeft geraakt. Ze is nl. een keer in een regen van stenen terechtgekomen, waarbij er stenen op een van haar flanken en ook haar hoofd zijn terechtgekomen. Ook heeft Leika soms geen zin om naar buiten te gaan en dan wilde ik dat toch en pushtte ik haar, nu luister ik meer naar haar en Ghislaine vertelde ook dat ze regelmatig hoofdpijn heeft dus ook daar meer inzicht in gekregen om gewoon beter naar Leika te luisteren.
Het heeft ons samen zoveel gebracht en daar ben ik heel dankbaar voor; dank je wel Ghislaine!”
Wil

“Mijn eerste sessie met een dierentolk.
In het begin een beetje sceptisch wat er allemaal verteld zal worden, maar dit zat meteen goed. Ghislaine kon me vertellen dat er veel verteld werd tussen mij en mijn paardje, zowel onbewust als bewust.
Soms wordt ik wakker met het gevoel dat ik naar buiten moet, gaan kijken in de stal of er niets mis is. Zo laat mijn grote witte vriend weten dat alles ok gaat en mijn aanwezigheid heel graag heeft. Het onbewuste praten – gewoon gaan zitten in de wei – en me helemaal laten besnuffelen zodat we elkaars geuren en gevoelens kunnen begrijpen, beetje meer van elkaar te weten komen over hoe we ons leven al hebben geleefd. Mijn grote vriend heeft een goed leven geleefd maar wel ups and downs. Zo kon ze vertellen dat 1 specifieke persoon niet zijn vriendje was. Ze vertelde me de eerste letter van zijn naam en dit klopt ! Recht erop ! Mijn gedachten zijn beaamd door wat ze me kon vertellen, grote opluchting. Super blij ben ik dat mijn witte vriend mij ook ziet als vriend, steun en toeverlaat!”
Frauke V.

“Via de zoekterm dierentolk kwam ik bij Ghislaine terecht. Ik had hulp nodig met mijn twee uit het asiel geadopteerde katten, Yassou en Apopse. Twee zusjes.
De reden dat ik Ghislaine heb gecontacteerd was omdat Yassou regelmatig naast de bak plaste en Apopse wilde de zolderverdieping pas verlaten na 17.00. Maar de omgeving verkennen en naar beneden (woonkamer) komen zat er overdag niet in.
Ghislaine heeft eerst met Apopse gesproken en wist te achterhalen wat zij allemaal
had meegemaakt. Eigenlijk een bijzonder traumatisch leven. Ghislaine heeft op verschillende dagen contact met Apopse gezocht. Na elke behandeling viel zij in diepe slaap.  Inmiddels komt Apopse ook overdag naar beneden, gaat de tuin in en begint een normale kat te worden.

Yassou heeft net zoveel meegemaakt als Apopse maar heeft meer lef. Ook Yassou heeft op verschillende dagen een behandeling gehad. Tijdens een van de behandelingen kwam er naar voren dat zij pijn had met plassen. Ze had een blaasontsteking. Inmiddels is de blaasontsteking over en zij plast niet meer naast de bak.. Dit dankzij de tussenkomst van Ghislaine.
Van beide katten zijn de chakra‚Äôs schoongemaakt, ze hebben met dolfijnen gezwommen en hebben goede gesprekken met Ghislaine gehad. Ik kreeg de indruk van beide katten dat ze het prettig hebben gevonden dat zij eindelijk hun verhaal hebben kunnen vertellen.Dank je wel voor je hulp.”
Titia

“Ik nam contact op met Ghislaine , omdat ik benieuwd was na de voorgeschiedenis van Pasha (chihuahua) en waarom hij zo bang was.¬†Ik heb Pasha namelijk geadopteerd uit Wit-Rusland.
Nu kan ik het verhaal van Ghislaine natuurlijk niet checken , wat dit stukje verhaal betreft.
Maar in andere stukken van haar verhaal zaten toch wel degelijk waarheden in , die zij niet kon weten.
Wat mij ook opviel was dat Pasha op de tijden dat Ghislaine bezig was met hem , wel meer lag te slapen als normaal.¬†En ik ervaar een positieve verandering bij Pasha.¬†Hij is minder afstandig.¬†Petje af voor Ghislaine.”
Jan M.

“Mijn ervaringen met Ghislaine zijn zeer positief.¬†Ik heb een hondje Luna van 7 jaar.(kruising kees/boemer). Afgelopen januari heb ik een auto ongeluk gehad waarbij mijn auto totalloss was.¬†Ik had Ghislane gevraagd of ze aan Luna kon vragen hoe het met haar ging want ze zat bij mij in de auto.¬†Ghislaine wist me te vertellen dat het ongeluk om 14.00 gebeurd was.¬†En die tijd klopte.
Ze wist me te vertellen dat Luna vanuit de bestuurderskant kwam en op mijn schoot ging zitten. Dat ze geschrokken was en zag/voelde dat ik huilde en verdrietig was. Luna vertelde ook dat ik haar vast hield en zijzelf aan het bibberen was… Dus dat vond ik wel knap vooral omdat Ghislaine zei dat Luna onder de voorstoel uit kwam en op mijn schoot sprong.
Wil je jezelf ervaringen bij Ghislaine opdoen? Ze kan zeker vertellen wat jouw hond, poes enz te vertellen heeft.”
Monique S.

“Ghislaine wist het karakter van Lukay goed te achterhalen en te omschrijven. Zij kan op een fijne, duidelijke manier verwoorden hoe Lukay zich voelde. Zo vertelde Lukay dat ze het zo fijn vond dat ik geen stofzuiger had! Dat had Ghislaine op geen enkele wijze kunnen weten, want zeg nou zelf: wie heeft er geen stofzuiger? Ik vond het erg fijn dat ze dat heeft gedaan en daardoor wist ik ook beter dat ik toch wel goed voor hem zorgde. Dank je wel Ghislaine.”
Sonja van der L.