energetisch werk

Boodschappen van overledenen

In de loop van mijn leven merkte ik dat overleden mensen en ook dieren bij me kwamen met boodschappen en om afscheid te nemen. Dit komt nu samen in mijn werk bij de landschapsgenezing en als dierentolk.
Hieronder enkele reacties:

“Het was eerste Kerstdag 2018; Ghislaine kwam op bezoek, een welkome afleiding. Ze stelde voor of we contact zouden maken met mijn moeder en opeens was ze daar. Ghislaine sprak haar woorden en ik schreef ze op. Mijn moeder vertelde hoe ze me heel weinig had kunnen geven. Ik werd in het begin van de oorlog geboren en mijn moeder kon mij niet voeden, ze kon me weinig veiligheid bieden en ik hoorde uit haar woorden hoe erg ze dat gevonden had. Het ontroerde mij heel erg, ik had nooit echt om haar gegeven juist daarom, omdat ze me zo weinig had gegeven en nu bleek had kúnnen geven. Dat bracht me tot vergeving en zo kreeg ze een belangrijke plaats in mijn leven. Haar foto gaat steeds met mij mee nu en als ik het zwaar heb in mijn al langdurend ziekte proces, dan houd ik haar foto tegen mijn hart en voel haar Liefde. Ze is nu steeds om mij heen, samen met mijn vader, en ze helpt mij door moeilijke situaties heen. Mijn moeder vertelde over haar leven, hoe moeilijk dat was geweest en hoe ze nu nog haar best deed om sommige familieleden te transformeren van materialisme naar onvoorwaardelijke Liefde.
Mijn moeder liet mij weten dat Onze Lieve Vrouw zo belangrijk was geweest voor haar en dat ik meer voor haar moest bidden. Nu zing ik het aloude liedje over OLV van Den Bosch en dat geeft mij steun.
Eerder, in januari 2018 hielp Ghislaine mij toen mijn zus ging overlijden. Ze kon contact maken met mijn zus, zowel vlak voor zij stierf als ook daarna. Ghislaine zag hoe mijn zus opgehaald werd door OLV, MARIA stak haar hand uit en ging naar het Licht. Dank je Ghislaine dat je dit deed voor mij en de boodschapper bent voor diegenen die al in de andere wereld zijn aangekomen of daar naar toe op weg zijn.”

 

“Ik wil u hartelijk bedanken, over de lezing die u voor mij gedaan hebt. Alles wat u voorspelt hebt, is uit gekomen. Met vriendelijke groeten. Desirée”

 

“Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor afgelopen zondag. Het was heel fijn om te horen hoe het met mijn overleden ouders gaat. Ook dat ze trots zijn. Het viel me op dat het bij mama moeilijker was, terwijl zij eigenlijk altijd meer openstond voor het spirituele tijdens haar leven.
Voordat ze dementie kreeg. Achteraf gezien begrijp ik de signalen nog beter. Ze heeft het vooral gehad over de laatste jaren van haar leven.
Toen hadden we natuurlijk ook met corona te maken. Het laatste jaar werd ook papa ziek dus dan was het heel moeilijk om op 2 plaatsen tegelijk te zijn.
Vooral dat het tijd is voor iets nieuws en dat ze trots op me is, blijft me bij. Ik weet dat ze het de laatste jaren heel moeilijk had.
Echter haar positieve boodschappen hebben mij heel veel deugd gedaan.
Met papa kreeg je vrijwel meteen contact, dit terwijl hij eigenlijk nooit openstond voor het spirituele. Hij heeft prachtige boodschappen gegeven.
Vooral toen je zei zie mijn dochter daar eens zitten wat doet ze het goed. Dat hij beretrots op me is, dat het huis nu van mij is en dat ik vooral moet doen wat ik wil. Ook dat het me wel zou lukken. Hij wist dat ik hier zou blijven wonen. Dat heb ik hem gelukkig nog mee kunnen geven.
Hij wist ook dat ik voor een 2e teckel zou gaan. Die doet het ook heel goed.
Ik ben ook blij dat papa thuis is kunnen sterven en dat zijn lijdensweg niet zo lang is geweest, maar vooral ook dat hij het zelf ook fijn vond was heel fijn om te horen. Dat was zijn grootste wens en die heb ik kunnen regelen voor hem.

Het was heel emotioneel maar heeft me super deugd gedaan. Ik wist al wel dat ze altijd bij me zijn, maar nu weet ik het zeker. Ze waren en zijn mijn alles.
Voor altijd in mijn hart. Heel veel liefs, Monique”

Landschapsgenezing

landschapsgenezingEnkele jaren geleden wees een vriendin me op een bijeenkomst waarin aan landschapsgenezing werd gedaan. Ze vertelde dat dit echt iets voor mij was. Ik kon me er weinig bij voorstellen maar ben gegaan en was verbaasd dat ik duidelijke beelden en situaties doorkreeg op de plekken waar mensen veel geleden hadden. Met behulp van een aantal rituelen helpen we de mensen die daar geweest zijn om los te laten en verder te gaan. Inmiddels gaan we regelmatig met een kleine groep mensen landschapsgenezing uitvoeren. Je kunt daarbij denken aan voormalige oorlogsgebieden, gevangenkampen en andere plaatsen waar mensen in het verleden veel verdriet hebben ervaren.

Via landschapsgenezingswerk met de organisatie Gaiaheartworkz heb ik ontdekt dat ik mens en dier goed kan helpen op energetisch vlak.
Voor meer informatie kun je het YouTube-filmpje bekijken door hier te klikken: https://www.youtube.com/watch?v=40zY9-X7E6w

Reiki

Doordat het spirituele steeds meer naar de voorgrond kwam ben ik cursussen en opleidingen gaan volgen zoals Silva Mind, Quantum Touch en Reiki en later volgde de opleiding tot Dierentolk. Hierdoor kwam mijn ontwikkeling echt in een stroomversnelling en kan ik nog meer mensen en dieren helpen.