dierentolk

dierentolkAls dierentolk communiceer ik op een intuïtieve of telepathische manier met dieren. Er wordt non-verbaal contact gemaakt met het dier. Nog steeds sta ik erg verbaasd wat dieren me soms te vertellen hebben. Vaak dingen die ik zelf niet snap, maar eenmaal doorgegeven aan de eigenaar blijkt deze het wel te snappen.

Dieren vinden het fijn als ze mogen vertellen en er naar hen geluisterd wordt. Ik hoor overigens alleen maar wat het dier zelf wil vertellen. Mijn ervaring is dat het door het dier ook erg gewaardeerd wordt als er uitleg gegeven wordt over zaken die het dier aangaan. Zoals bijvoorbeeld ziekte of ongemak bij het dier zelf of juist bij de eigenaar waar het dier zich zorgen over maakt. Zo ook verhuizing, gezinsuitbreiding, vakantie.

Na een gesprek met uw dier zal er meer wederzijds begrip gaan ontstaan, waardoor storend gedrag zich vaak oplost.

Een dierentolk is geen dierenfluisteraar. Deze laatste communiceert alleen met een dier via lichaamstaal terwijl een dierentolk puur intuïtief communiceert.
Lees verder in welke situaties u mij als dierentolk kunt inschakelen, hoe een consult werkt, en hoe ik kan helpen bij stervensbegeleiding of een healing kan doen.